Valige oma lemmikkeskkonnategu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) avas Maakonnasipelga hääletuse, andes inimestele võimaluse valida lemmik eelmisel aastal valminud ja KIKi rahastatud keskkonnaprojektide seast. Projektidega saab tutvuda ja lemmikuid valida KIKi Facebooki lehel kuni 15. juunini. Maakonnasipelga tiitli saab igast maakonnast projekt, mis kogub nädala jooksul KIKi Facebooki lehel enim hääli.

Järvamaalt kandideerivad järgmised ettevõtmised: Kesk-Eesti ohtlike jäätmete kogumisringid, Türi Kesklinna lasteaialapsed õppisid jäätmeid sortima, Paide sai nüüdisaegse tänavavalgustuse, Väinjärve järvele paadikai ja püügiplatvormi paigaldus ning Forelli sigimis- ja kasvualade rajamine Preedi ja Vahujõele.

KIKi kommunikatsioonijuht Elina Kink ütles, et kuigi rahvahääletusel valitakse igast maakonnast üks parim, on tunnustust väärt kõik nominendid. «Loodetavasti annab juba nende kandidaadiks seadmine kohapeal julgust rohkem keskkonnaprojekte ette võtta,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles