Vanadest rehvidest tehti bussipeatusse kohvitassid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Koigi valla Päinurme küla ettevõtlikud inimesed on meisterdanud bussipeatusse vanadest sõidu- ja veoautorehvidest kohvitassid, kuhu on istutatud lilled.

Ettevõtmise eestvedaja, Päinurme külaseltsi juhatuse liige Maarja Koivuoja sõnas, et kuigi ta pole vanadest rehvidest tehtud liivakastide ega lilleklumpide austaja, jäi talle  Facebookis silma neist tehtud suured lilledega täidetud kohvitassid.

Kahe firma omanik ja kolme lapse ema Maarja Koivuoja läks külas asuva rehvide hulgi- ja jaemüügiga tegeleva Prismaarenduse osaühingusse. «Näitasin pilti ja uurisin, kas meil oleks võimalik külas midagi samasugust teha,» lausus ta.

Koivuoja sõnas, et mehed olid kohe nõus nii rehve andma kui aitasid neist ka kohvitasside osad välja lõigata. «Poole tunniga oli mul kaks kohvitassi olemas. Selleks kulus paar sõidu- ja veoautorehvi,» täpsustas ta.

Edasine oli juba Koivuoja ütlust mööda  naistetöö. Pere suuremate lastega värvis ta tasse siseruumide värvimisest üle jäänud kollasega  ja istutas sisse lilled. «Kõigele kokku läks üks korralik tööpäev, kuid said ka korralikud tassid, mida on bussi oodates hea vaadata,» sõnas Koivuoja. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles