Kirna mõisa omanikud koguvad remondiraha

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kirna mõisas algab avalike kontsertide sari, et koguda raha teise korruse saali taastamiseks, järgmise kolmapäeva avakontserdil esineb Briti kitarrivirtuoos Jason Carter.

Kirna mõisa üks omanikest, Tuuli Org, sõnas, et see on esimene heategevuskontsert kogu suve kestvas sarjas, mille tulud lähevad mõisa saali taastamise fondi. «Mittetulundusühinguga Kirna on meil soov koguda heategevuskontsertide tulu ja annetustega 6000 eurot, mis kataks kümneprotsendise omaosaluse teise korruse saali taastamise eelarvest,» selgitas Org.

Kirna mõisa teine omanik, Reimo Lilienthal, täpsustas, et lootus on saada suure saali lae ennistuseks toetust Leaderi programmist, praegu püsib lagi üleval vaid tugede najal. Briti kitarrivirtuoosi Jason Carterit Kirnasse esinema saada on omanike meelest heategevuslikule kontserdisarjale parim algus. «Tema Kirna mõisas 15. juunil kell 19 esitusele tulev kava «Jumaliku jälgedes» on kindlasti midagi väga erilist, sest iga Carteri kontsert on põnev, intiimne ja sügavalt liigutav kogemus, kus ta jagab publikuga mitte ainult oma loomingulist annet, vaid ka tõeliselt õrna inimlikkust,» tutvustas Tuuli Org.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles