Kallisaba perepäeval igavlemisaega ei jää

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Eelmisel aastal uue kontserdikohana kohalike kultuurisõprade tarvis kaardile jõudnud Kallisaba puhkemaja jätkab kontserdisarja ka eeloleval suvel. Järgmisel kolmapäeval, 15. juunil astub esimesena akustilise kavaga kuulajate ette Hendrik Sal-Saller. Uue üritusena lisandub 19. juunil aset leidev perepäev.

Puhkemaja juhataja Siim Vaher sõnas, et perepäeva plaanides seadis ta eesmärgi, et see poleks pelgalt meelelahutusüritus. «Pigem oli mõte see, et meelelahutuslik osa sisaldaks ka elus kasulikku, seega tuleb koos päästeametiga kahetunnine veeohutuskoolitus,» lausus ta. «Kool on ju lõppenud ja suvi just alanud ning noored, lapsed, aga ka pered saavad meelde tuletada soovitusi, millest nad peaksid lähtuma mere või ükskõik millise veekogu ääres.»

Koolitus viiakse läbi Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuse juures asuva tiigi ääres. Pärast seda tulevad perepäevalised tagasi Kallisaba õuele, kus näeb Anne Adamsi ja Aleksei Turovski ühiskava «Laule ja lugusid loomadest». «Turovskit teavad ju kõik, ja kui see mees juba rääkima hakkab, siis ainult kuula. Mul on väga hea meel, et ta nii-öelda paati sain,» ütles Siim Vaher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles