Muusikakooli seintelgi elab muusika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Merle Rüütel

Nädala algusest kuni eilse õhtupoolikuni võis tundlikuma kõrvaga möödakäija kuulda Paide muusikakoolist tavapäraste flöödihelide ja klaveriakordide asemel värvipottides värvi segamise häält ja seinale veetavate pintslijoonte sahinat.

Neljal päeval olid muusikakooli õpilaste kõrval majas askeldamas Paide huvikeskuse õpilased eesotsas kunstiõpetaja Sorgega ja joonistasid täis osa muusikakooli seintest. See oli kunstikooli laste praktika. «Vaba pinda on siin palju, nii et ootame lapsi jälle joonistama,» ütles muusikakooli sekretär Janne Merilain.

Juhendaja Sorge arvas, et lapsed said nende päevade jooksul hea õppetunni detailide märkamise suhtes. Nimelt selgus, et kui saksofoni eriala õpetaja esmalt saksofonisti pilti nägi, tuli välja, et pildil on mängija käte asend nihu läinud, sama «viga» oli ka viiuldaja pildil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles