Algasid suvevolle mängud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide võrkpalliklubi juhatuse liige Piret Reinfeld andis teada, et Credit24 suvevolle Paide esimesest etapist võttis osa 42 osalejat, neist 12 naist ja 30 meest. Reeglite järgi loositakse võistkondade koosseisud esimesel etapil ja et seekord oli naisi lausa nelja võistkonna jagu, oli neljal võistkonnal eraldi turniir. Pärast neli ja pool tundi kestnud lahingut võitsid Maie Bernhard, Hanna-Liina Press ja Melani Adrat.

Meestest moodustati kümme kolmeliikmelist võistkonda, kes loositi kahte alarühma. Eks loosiõnne pidi ka olema, aga esimesed mängud kulgesid mõnusas sportlikus meeleolus. Põnevast finaalist väljusid võitjana Veiko Tihemets, Heiki Siider, Ain Kanne. Teiseks tulid Margus Tepner, German Tepner ja Ilmar Mõttus ning kolmandaks Viljo Jüristo, Jüri Karus, Sten Perillus.

Järgmisel etapil moodustuvad võistkonnad reitingu tulemuste järgi. Kui naisi on vähem kui kolme võistkonna jagu, siis võistlevad nad koos meestega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles