Rahva pöördumine ei pruugi volikogu lauale jõuda

Tiit Reinberg
, Järva Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel reede ulatas Eha Paimets Kareda vallavalitsuse tehnilisele sekretärile Getter Klaasile 142 inimese allkirjaga pöördumise. Kas volikogu sellele ka tähelepanu pöörab, see selgub homsel istungil.
Eelmisel reede ulatas Eha Paimets Kareda vallavalitsuse tehnilisele sekretärile Getter Klaasile 142 inimese allkirjaga pöördumise. Kas volikogu sellele ka tähelepanu pöörab, see selgub homsel istungil. Foto: Tiit Reinberg

Läinud reedel sai Kareda vallavolikogu 142 kohaliku inimese allkirjaga pöördumise, milles nad avaldavad soovi liituda haldusreformi käigus Paide linnaga.  Homsel istungil vallavolikogu pöördumist ilmselt ei aruta, vaid võtab vastu vastupidise otsuse.

Kui haldusreformi ühe miinusena tavatsetakse esile tuua asjaolu, et võim kaugeneb rahvast, siis reede ennelõunal allkirja andnud inimeste esindajana Kareda vallamajja jõudnud  Eha Paimets koges, et võim oli vallavalitsusest sootuks lahkunud. Kohal  polnud ei vallavanemat, abivallavanemat, vallasekretäri ega teisi ametnikke, ainsana oli tööpostil tehniline sekretär Getter Klaas.

Paimets selgitas Klaasile, et soovib nagu kord ja kohus edastada pöördumise Kareda vallavolikogule ja lasta teha sellest koos 142 inimese allkirjaga paljunduse. Paimetsa selgitusel on pöördumise sisu selles, et Kareda vald peaks liituma Paide linnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles