Korralik lihatükk ei valmi niisama, selleks on tarvis teadmisi, oskusi ja kogemusi. Türilane Arvi Pitelkovi tee sellist meistrini on kestnud aastaid. Ta meenutab hea meelega 2000ndate keskpaika, mil Türi pritsumeeste toetaja oli üks toonane lihatööstus ehk katsetuskraami oli vabalt käes.
Korralik lihatükk ei valmi niisama, selleks on tarvis teadmisi, oskusi ja kogemusi. Türilane Arvi Pitelkovi tee sellist meistrini on kestnud aastaid. Ta meenutab hea meelega 2000ndate keskpaika, mil Türi pritsumeeste toetaja oli üks toonane lihatööstus ehk katsetuskraami oli vabalt käes. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kevadpealinlane Arvi Pitelkov on välitingimustes harrastavale kokakunstile andnud kolmandiku oma elust. Ta teab väga hästi, et grillimisel pole miski hullem kui marinaadide või maitsestamistega ülepakkumine.

Allpool jagab kogenud grilli- ja barbeque-meister Arvi Pitelkov algavaks hooajaks näpunäited oma varasalvest.

NÄPUNÄITED

Kommentaarid
Copy