Esimesed maasikad tulid väiksed, aga magusad

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Adorov kinnitab, et Tarbja põllul kasvavad maasikad on magusad ja hamba all karged. Müügiks viib Jaago talu turule alati hommikuse värske saagi.
Kadri Adorov kinnitab, et Tarbja põllul kasvavad maasikad on magusad ja hamba all karged. Müügiks viib Jaago talu turule alati hommikuse värske saagi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel nädalal tõi Tarbjal asuv Jaago talu Paide turule esimese suurema oma põllult korjatud maasikasaagi kilohinnaga kaheksa eurot.

Jaago talu peremees Jaak Adorov ütles, et kõige esimese korje tegid nad laupäeval, kui tõid müüa 4,8 kilogrammi marju. «Vahepeal sadanud vihmast oli palju kasu ja teisipäeval tulime juba 20 kiloga,» sõnas ta.

Mõistagi pole paarkümmend kilogrammi maasikakasvatajale teab mis suur kogus, kuid esimeste korjete kohta siiski küllaldane. Mõlemal müügikorral õnnestus Adorovitel kõik maasikad ka ära müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles