Ärksad külad saavad netiühenduse

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Eve-Liina Lepp

Telia kutsub aktiivseid külasid ja nende elanikke kaasa lööma projektis „Pane küla elama“, mille käigus varustatakse parimad külakeskused kvaliteetse internetiühenduse ja moodsate seadmetega.

Projekti eesmärk on tunnustada aktiivseid külasid ja elanikke, kes on valmis panustama oma aega ja energiat sellesse, et edendada elu maal ning sõna otseses mõttes oma küla elama panna. Projektis saavad osaleda külad, kes soovivad kohalikku elu elavdada ja muuta külamaja kohaks, kus rahval on mõnus koos käia ja ühiselt asju ette võtta.

Eeloleva suvel jooksul valib Telia žürii kõigi projektis osalenute vahel välja neli Eestimaa küla, mille keskusse, rahvamajja või mõnda teise ühiseks kooskäimiseks ette nähtud hoonesse paigaldatakse Telia 4G internet koos MINU.TV teenusega, 55tolline nutiteler ja korralik sülearvuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles