Arvamusfestivali kodumajutus võib tuua kuulsused koju kätte

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel suvel majutas paidelane Marju Reismann selles saunapealses toas ERRi tehnilise meeskonna liikmeid. Nüüd klopib ta vaikselt juba patju kohevaks ja on valmis ka tänavu arvamusfestivali ajal majutama umbes kümmekonda inimest.
Eelmisel suvel majutas paidelane Marju Reismann selles saunapealses toas ERRi tehnilise meeskonna liikmeid. Nüüd klopib ta vaikselt juba patju kohevaks ja on valmis ka tänavu arvamusfestivali ajal majutama umbes kümmekonda inimest. Foto: Dmitri Kotjuh

Avanud oma koduukse arvamusfestivalile tulijatele, võib juhtuda, et leiate end hommikukohvi pakkumas Evelin Ilvesele, voodit valmis sättimas Anu Välbale või aiamajas maailma asju arutamas Silver Meikariga.

Eelmise aasta arvamusfestivali ajal vajasid just need tuntud avaliku elu tegelased ja paljud ettevõtmisega seotud seltskonnad Paides kodumajutust. Korraldajate teada ööbis kodudes üle saja inimese. Nende külaskäigud on linlastel siiani eredalt meeles ning saadud kogemus paneb kodumajutust pakkuma ka tänavu.

Paides arvamusfestivalil oma raamatut esitlenud Evelin Ilves meenutas kodumajutuse kogemust sooja sõnaga. «Pererahvas oli lahke, elamine mugav ja ruumi piisavalt,» kiitis ta. Ilvese privaatsust ei häirinud keegi. «Ja loodetavasti ei häirinud mina ka kedagi,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles