Tuletooja loodab õigetele valikutele

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna Koeru keskkooli lõputunnistust vastu võttev Rebekka-Maria Remmelgas (18) loodab, et tema edasised valikud on õiged. Kunagine valik hakata kodutütreks tähendab aastal 2016 võidutule toomist Järvamaale.

Mõtete selgeks mõtlemisel ja valikute langetamisel aitab Rebekka-Mariat muusika. Sageli istub ta klaveri taha, mängib mõnd lemmikviisi või loob uusi meloodiaid. Kuigi omalooming on endiselt sahtlis suuremat enesekindlust ootamas, mäletab saalis istunud publik teisiti.

On aasta 2008. Koeru kodutütred tähistavad Eesti Vabariigi aastapäeva. Kodutütre vormis kümneaastane tüdruk esitab omaloomingulise klaveripala. Koeru kodutütarde kauaaegne juht Kirsika Ilmjärv imetleb siiani tema meelekindlust ja julgust end ise esinema pakkuda. «Väikesest tirtsust on sirgunud headust kiirgav naine. Rebekka on ülimalt kohusetundlik, usaldusväärne ja suur eeskuju kõikidele noorematele. Särav isiksus!» ütleb Ilmjärv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles