Kindlustusse tasub pöörduda ka esmapilgul süütu plekimõlkimisega

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Tallinna-Tartu maanteel Nurmsis
Avarii Tallinna-Tartu maanteel Nurmsis Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kindlustusstatistika põhjal toimub suur osa sõidukite plekimõlkimisi parkimisel ning kuigi esmapilgul võib tunduda, et auto on saanud mõne üksiku kriimu, võib põhjalikumalt vaatlusel selguda tõsisem kahjustus, mille parandamine võib maksta sadu, kui mitte tuhandeid eurosid. Seetõttu on oluline juhtunu alati fikseerida ja kahjustuste puhul pöörduda kindlustusse.

 

PZU Kindlustuse praktikas oli hiljuti juhtum, kus üks auto alustas parkimist ning teine tagurdas pahaaimamatult sellele otsa. Mõlemad juhid fikseerisid sündmuskohal korrektselt olukorra ning kannatanu pöördus kindlustuse kahjukäsitlusse. Selle käigus selgus, et pisikese iluvea taga peidab ennast palju suurem kahjustus kui alguses arvata, teatas PZU Kindlustus.

Kannatanud pool arvas, et auto külje peal väike mõlk, kuid töökojas tuvastati, et kogu külg lainetab. Lisaks värvimistöödele tuli auto mõned osad lahti võtta ja sirgestada. Tööde maksumuseks kujunes ligi 600 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles