Jahilaskurid kõmmutasid märke laussajus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval oli Türil Lokuta jahilasketiirus selle hooaja Compak Sportingu kolmas etapp haavlilaskmises. Võistluste korraldaja Ülo Mets ütles, et vaatamata rasketele ilmaoludele osales 15 laskurit üle Eesti.

Metsa selgitusel peeti võistlus formaadis, kus kõik laskurid lasid eelvõistlusel 50 märki, mille järel selgusid auhinnasaajad veteranide ja juunioride klassis. Absoluutarvestuse võitjate väljaselgitamiseks lasid kuus põhivõistluse parimat sõltumata vanuseklassist täiendavad 15 märki poolfinaalis. Poolfinaali põhjal selgusid neli paremat medaliheitlusteks, kes lasid veel täiendava finaalseeria pronks-, hõbe- ja kuldmedali väljaselgitamiseks. «Võistlus oli pingeline ja tasavägine. Poolfinaali alustati nullseisust, kus põhivõistluse tulemus arvesse ei läinud. Poolfinaali põhjal selgusid medaliheitluse paarid, milleks oli vaja teha ümberlaskmine nelja laskuri vahel,» lausus Mets.

Seeriavõistluse IV etapp peetakse 23. juulil. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles