Noortekeskus võõrustab kaugeid külalisi

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabatahtlikud Aravete noortekeskuses
Vabatahtlikud Aravete noortekeskuses Foto: Erakogu

Aravete noortekeskuses on külalised Türgist, Armeeniast ja Gruusiast.

Ambla vallavalitsuse noorsootöötaja Annika Rohi andis teada, et täna ja homme on Aravetel vabatahtlikud välisriikidest. Rohi tundis hea meelt, et AIESECi projekti raames on tal võimalus pakkuda Ambla valla noortele rahvusvahelises projektis osalemise kogemusi. "Mul on väga hea meel, et see sattus olema meie töömalevaga samal ajal, nii saavad ka nemad sellest osa." Ta teadis öelda, et sama projekti raames viibivad vabatahtlikud ka Imavere vallas.

Täna kell Aravete noortekeskuses 13.30 algav kohtumine on avatud kõigile. "Arutleme kõik koos alkoholist ja tubakatoodetest tulenevate probleemide üle ning otsime neile lahendusi või leevendusi," tutvustas noortekeskus.

Kuigi arutelu toimub inglise keeles, julgustas Rohi kõiki noori osalema. "Nad on väga toredad ja ei maksa keelebarjääri karta." Rohi meelest on see just hea võimalus keeleoskust harjutada ning kuulda, kuidas mujal maailmas asjad on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles