Kutsehariduskeskus ilmutas raamatu

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Järvamaa kutsehariduskeskus jagas kümnekonna aasta jooksul täiendkoolituse õppuritele ära ligemale tuhat käsiraamatut ja nii oli vaja olulisele õppematerjalile taimehaigustest ja -kahjuritest kordustrükki.

Järvamaa kutsehariduskeskuse koolitusjuht Ruth Türk sõnas, et tosin aastat tagasi õppematerjalina tehtud tuhat käsiraamatut «Taimehaigused ja – kahjurid. Umbrohud.» said otsa ja oli vaja uusi. «Kõik taimekaitse koolitusel osalejad said raamatu, sest teist nii head kompaktset õppematerjali lihtsalt pole, mille järgi eksamisteks õppida ja mida hiljem kasutada kasvõi ainult oma koduaias köögivilja kasvatades,» lausus ta.

Nii küsis Türk käsiraamatule kordustrüki väljaandmiseks raha Eesti maaelu arengukava 2014–2020 meetme 1 «Teadmussiire ja teavitusˮ alt ja sai 700 eksemplari tegemiseks suurusjärgus kuus tuhat eurot. »Käsiraamatut täiendas ja korrigeeris meie kooli taimekasvatusvaldkonna täiskasvanute koolitaja Kaja Marrandi,« täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles