Täiskasvanud naised lõid lasteaiaealist poissi

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2DK: Lembitu park
DK/FOTO DMITRI KOTJUH,J
2DK: Lembitu park DK/FOTO DMITRI KOTJUH,J Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paides asuvat Lembitu parki täna hommikul külastanud noor naine sattus pealtnägijaks olukorrale, kus väikese poisi kallal tarvitasid füüsilist vägivalda kaks täiskasvanud naist.

Paidelanna otsustas nähtut jagada Facebookis, et tuvastada vägivallaohvriks langenud lapse ja ka nende naiste isikud. See on tal praeguseks ka õnnestunud ning pärast telefonivestlust noorsoopolitseinikuga on ta otsustanud teha juhtunu kohta ka politseisse avalduse.

Sotsiaalmeedias kirjeldatud sündmused said alguse sellest, kui üks naistest otsustas panna kiigule umbes pooleteiseaastase lapse. Linlane oletas, et ta oli emaks nii sellele kui ka teisele mänguväljakul viibinud umbes viiesele lapsele. "Suurem laps soovis väiksemat kiigutada, mille peale hakkas ema röökima ning lõi vanemat last ja tõukas suure jõuga pikali, laps hakkas nutma. Natukese aja pärast proovis vanem laps uuesti väiksemat kiigutada ning sel korral taas ema röökis, lõi oma käega vastu lapse kätt ja tõukas uuesti pikali - ja niimoodi kolm korda järjest," kirjeldas ta sündmusi.

Pärast seda liitunud vägivallatsejaga teine naisterahvas, kes samuti kasutas sama lapse vastu füüsilist vägivalda. "Seda last alandati, peksti ning tõugati pikali korduvalt! Ja seda kõike väiksemate laste ees," on tähelepanelik linnakodanik pahane. Nähtust häirituna suundus ta kiiresti tuppa, et helistada Paide lastekaitsesse, kuid ükski telefon vastu ei võtnud. "Ise sekkuda poleks olnud mõistlik, sest sellisel juhul oleks see laps veel rohkem peksa saanud ning seaduse kohaselt pole võõral inimesel selleks ka õigust," sõnas juhtunut pealt näinud naine. Ta tundis ka kahetsust, et puudus telefon, millega filmida või fotosid teha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles