Volletajad trotsisid vihma

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eile toimus järjekordne suvevolle etapp, kus vihma tuli trotsima 35 volletajat.

Korraldaja Piret Reinfeld andis teada, et turniir hakkas värskendava vihmasajuga ja sellest ei lasknud end heidutada üksi pallimänguhuviline.

„Eelkõige tuleb kiita naisi , kes juba kolmandat korda järjest nii palju, et saavad korraldada oma turniiri. Võib öelda et see on Paides korraldatud turniiride ajaloos esimene aasta, kus kolmel etapil on nii hulga naisi osaleda soovinud,” sõnas ta.

Naistest moodustati reitingutabeli järgi neli võistkonda, kes pärast kolme tundi sõbralikult kohad jagasid. Seekord tuli võitjaks Hanna-Liisa Press, Elizabeth Kattai, Siive Kams, Anna-Liisa Trumsi. Teise koha saavutasid Gertrud Alatare, Maie Bernhard, Iiris Kuhi, Teelia Vanna ja kolmanda koha viisid koju Melani Adrat, Stella Victoria Siider ja Eva Männigo. Pärast kolme etappi on naiste edetabelit juhtimas 38 punktiga Melani Adrat, Gertrud Alatare, Hanna-Liisa Press ja Elizabeth Kattai.

Meestest astus võistlustulle kuus võistkonda kokku 21 mehega. Põnevust jagus viimase mänguni, sest võistkonnad olid ääretult võrdsed. Esimese koha saavutas Veiko Tihemets, Ivar Avik ja Jüri Karus. Teine koht kuulus Margus Tepnerile Sten Perillusele, Marko Kapile ja Erki Jäätmale ning kolmas koht Ilmar Mõttusele, Riko Tepo Teppanile ja Madis Tammele. Pärast komandat etappi juhib tabelit Veiko Tihemets 40 punktiga. Tema kannul 36 punktiga Ilmar Mõttus ja 24 punkti on teeninud Margus Tepner.

Korraldajad soovivad kõikidele võistejatele toredaid pühi ja ootavad platsile juba järgmisel teisipäeval 29. juunil.

Eelreistreerimine võistlusteks on avatud võistluspäeva kuni kella 15ni www.volley.ee

Kokku toimub Paide tehisjärve ääres 7 etappi. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles