Ansamblite helitehnikakastid valmivad Paides

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ages Partneri juhatuse liige Tauno Mäe töötab Paides oma perefirma tootmisruumes, kus on kahe ja poole aastaga valminud juba üle poole tuhande veokasti.
Ages Partneri juhatuse liige Tauno Mäe töötab Paides oma perefirma tootmisruumes, kus on kahe ja poole aastaga valminud juba üle poole tuhande veokasti. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paides Vallimäe kõrval asuva endise õlletehase hoones toodavad isa ja poeg juba kolmandat aastat veokaste, milliseid kasutavad ansamblid, nagu 2 Quik Start, Rock Hotel ja Ewert and The Two Dragons helitehnika ja pillide veoks, samuti Kaitseliit.

Elvas elanud perekond Mäe, isa Tauno ja poeg Timo, sõitis kuulutuse peale Paidesse ühest koos seadmetega müügis olevast hoonest saepinki, täpsemalt formaatsaagi ostma. Juhtus aga nii, et nad lõid müüjaga käed kogu hoone ostuks. Mehed nägid perefirmale Ages Partner just selles trööstitu välimusega hoones arenguvõimalust.

«Kuigi ostsime tondilossi, oli see tugev ehitis, ikkagi kunagi õlletehaseks ehitatud hoone, millel on siiani kindel katus peal. Samuti on hea Eesti-keskne asukoht,» põhjendas ostu mehhatrooniku haridusega ja turundust õppinud Timo Mäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles