Ettevõtjad koostavad varuplaane

Tiit Reinberg
, Järva Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Window juhatuse liige Toomas Agasild loodab, et segadus Suurbritannias vaibub, ettevõtjad julgevad jälle investeerida ning inimesed oma kodudes uksi ja aknaid vahetada.
Viking Window juhatuse liige Toomas Agasild loodab, et segadus Suurbritannias vaibub, ettevõtjad julgevad jälle investeerida ning inimesed oma kodudes uksi ja aknaid vahetada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa ettevõtted, kes müüvad suure osa oma toodangust Suur­britanniasse, koostavad varuplaane ja ootavad, et selgusetu aeg läheks võimalikult kiiresti mööda.

Puitaknaid ja -uksi valmistava Viking Window juhatuse liige Toomas Agasild ütles, et nende ekspordist läheb saareriiki viiendik, seetõttu puudutab Brexit neid otseselt. «Eelmine kriis on meil veel selgelt meeles ja seetõttu koostame juba varuplaane,» sõnas ta.

Agasild pidas kõige tähtsamaks, et lähiajal saaks selgeks, mida tulevik toob, kas Suur­britannia ikka astub Euroopa Liidust välja ja millal. «Ootame stabiilsust,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles