Tosin talu lööb huvilistele oma uksed valla

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silvi Lukjanov

Teisel üle-eestilisel avatud talude päeval 24. juulil avab oma uksed üle 230 talu ja põllumajandustootmise. Osalevate ettevõtetega saab alates tänasest tutvuda veebikaardi vahendusel.

 

„Avatud talude päev on tänavu 87 talu ja põllumajandustootja jagu eelmisest aastast  suurem. Kõigi avatud talude päeval osalejatega saab veebikaardi vahendusel tutvuda ja juba aegsasti valida huvipakkuvamad välja,“ ütles maaeluministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Kristo Mäe. „Praeguse seisuga on teatanud avatud talude päeval osalemisest 234 ettevõtet.“

Enim osalejaid on Harjumaalt (32), Pärnumaalt (28), Lääne-Virumaalt (22), Tartumaalt (22), Viljandimaalt (19). Ida-Virumaalt osaleb 17, Saaremaalt 16, Põlvamaalt 15, Järvamaalt 12, Raplamaalt 11, Võrumaalt 11, Jõgevamaalt 10, Läänemaalt 9, Valgamaalt 8 ja Hiiumaalt 2 ettevõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles