Linnasekretär pälvis teenetemedali

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maarit Nõmm/ Paide linnavalitsus

Maavanem Alo Aasma autasustas Paide linnavalitsuse linnasekretäri Anne Aasa Järvamaa teenetemedaliga.

 

Anne Aas pälvis kõrge tunnustuse pikaajalise ja kohusetundliku südamega tehtud töö eest Paide linnasekretärina.

Teenetemedali andis üle maasekretär ning hetkel maavanema ülesannetes Virve Toode neljapäeval Paide raekojas.

Järvamaa teenetemedal on asutatud Järvamaale osutatud teenete tunnustamiseks ja seda antakse isikutele, kes oma pikaajalise töö ja tegevusega on andnud olulise panuse maakonna arengusse. 

Anne Aas alustas Paide linnavalitsuses linnasekretärina tööd 11. novembril 1993. aastal, kui toonane linnavolikogu kinnitas ta linnavalitsuse liikmeks.

Enne seda, 1990ndate aastate alguses oli Anne Aas Järva maavolikogu kantselei juhataja. Järvamaale Paidesse sattus ta pärast Tartu Ülikooli õigusteaduskonna lõpetamist 1977.aastal, kui ta määrati Paide rajooni täitevkomitee juriidilise osakonna juhatajaks.

Pärast 22 aastat Paide linnasekretärina on Anne Aas otsustanud pensionile minna. „Olen nende aastate jooksul kohtunud väga paljude toredate inimestega nii tööl kui ka väljaspool tööd. Tahan tänada kõiki oma kolleege, kes on olnud mulle justnagu teine perekond, ning oma ametikaaslasi teistest omavalitsustest, kellega on olnud väga hea koostöö," lausus Anne Aas. „Olen töötanud koos kõikide Paide linnapeadega, praegune linnapea Siret Pihelgas on mulle juba üheksas," lisas Aas.

Uus Paide linnasekretär valitakse kolme kandidaadi seast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles