Kodus teeb rammumees lihtsamad tõstmised kraanata

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema kodutalus asuva kiviktaimlaga on rammumees Sten Karrol oma lugu pajatada. Kergemad kivid tassis ja raskemad veeretas vägilane paika tädi näpunäidete järgi. Tulemus on ilus!
Ema kodutalus asuva kiviktaimlaga on rammumees Sten Karrol oma lugu pajatada. Kergemad kivid tassis ja raskemad veeretas vägilane paika tädi näpunäidete järgi. Tulemus on ilus! Foto: Kuido Saarpuu

«Müstiline mees!» ütleb naiskodukaitsja Kirsika Ilmjärv Sten Karro kohta ja ta ei eksi. Midagi müstilist peab mehes ju olema, kui ta kolme aastaga viskab kaalus juurde 30 kilogrammi ja teeb kodutalus või hüdrotehnikainsenerina tõstetöid, mille puhul tavaliselt läheks tarvis kui mitte kraanat, siis vähemalt mitut meiesugust meest.

Sten Karro pole keskmine ühestki otsast, ei keha suuruselt ega muidu. Keskmised pole ka tema unistused saada kunagi professionaalseks rammumeheks, näha sportides maailma ja tunda end seda kõike tehes hästi.

Just unistuse poole on jaanipäeva eel Tartus Eesti maaülikoolis viieaastase õppega ühele poole jõudnud Karro viimasel ajal sammunudki. Rassinud jõusaalis ikka neli-viis korda nädalas kaks kuni kaks ja pool tundi korraga, pannud end rammumehe võistlustel proovile raskuste tassimise, masinate sikutamise ja palkide surumisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles