Vallaametnikud söötsid linlastel kõhud täis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pole vist väga tavaline, et Türi vallavalitsusse tulijat ootavad juba välistrepil ees valged kohvikulauad kenade lillevaasidega ning infospetsialisti laual laiutavad koogivaagnad, smuutitopsid ja aurav kohv. Ka pole töötajad üldse pahased, et ei pääsegi reedel kell 16 koju, vaid serveerivad rõõmsalt kella 18ni külastajatele head ja paremat.

Türi juubelisünnipäevale pühendatud kohvikute päeva esimene eelkohvik lõigi uksed valla reedel kell 14 Türi vallavalitsuses. Esimese ostu tegi koos lapselapsega kohvikusse tulnud Hilje Baumann (pildil). Tellis tarmukalt kaks kooki ja kohvi ning imestas, kui selle eest küsiti vaid kaks eurot. Mujal kohvikus nii odavalt küll läbi ei saavat.

Mujalt kohvikutest ei leia ilmselt ka niisugust menüüd, kust tellida näiteks laenuleiba, bilansivälist smuutit, sotsiaaltöö tahke, vallavanema esinduskooki ning muud põnevate nimedega magusat ja soolast kraami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles