Paide ujula võib toetusega korda saada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kogunesid  omavalitsustegelased Paide raekotta jätkama Paide linna  ning Paide ja Roosna-Alliku valla ühinemise  läbirääkimisi ning jõudsid ühiselt mõistmiseni, et osa ühinemistoetuseks mõeldud rahast tuleb investeerida Paide ujulasse.

Paide valla juhid Veljo Tammik ja Raivo Raja olid seda meelt, et ujulat on tarvis kõigile  piirkonna inimestele ja investeeringust võidaksime kõik.  Paide linnavolikogu esindanud Ants Hiiemaa  selgitusel on  ujula üsna õnnetus seisus ja kui investeeringut ei tule, siis võime lähiaastatel jõuda olukorrani, kus  piirkonnas polegi ujulat.

«Paide ujula on oluline objekt nii  noortele kui ka vanadele hoolimata sellest, kas nad elavad Väätsal, Paides või kusagil mujal,» lausus Raivo Raja. «Tõenäoliselt omavalitsuste eelarvest ei suudeta leida nii paljut, et ujula täielikult renoveerida, seega otsus  sinna investeerida on maakondliku tähtsusega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles