Tee-ehitus lükkub järgmisse aastasse

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäost neljarealiselt teelt Paide poole sõites lähevad teeolud oluliselt kehvemaks. Lisaks pikirööbastele, vajunud või paigatud kohtadele võib märgata ka sõidutee murenenud  servi.
Mäost neljarealiselt teelt Paide poole sõites lähevad teeolud oluliselt kehvemaks. Lisaks pikirööbastele, vajunud või paigatud kohtadele võib märgata ka sõidutee murenenud servi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa käesoleva aasta suve suurimaks tee-ehitusobjektiks kujunema pidanud Reopalu–Mäo lõik jääb järgmise kevadeni üles võtmata, sest kohtuvaidlus hanke võitja üle kestab.

Maanteeamet kuulutas 1. märtsil välja hanke leidmaks ehitajat Reopalu–Mäo teelõigule, sealhulgas Reopalu ja Sillaotsa silla ümberehitusele, koostöös Paide linnaga Reopalu–Sillaotsa jalgratta- ja jalgtee ehituseks ning  kruusateedele katete panekuks ja liiklusohtlike kohtade ümberehituseks Türi-Allikul.

Võitjaks osutus Verston Ehituse OÜ/Conrec Infra OÜ pakkumine, kuid selle vaidlustas riigihankel teiseks jäänud Nordecon AS/AS Järva Teed halduskohtus, mis jättis aga maanteeameti ja ka riigihangete vaidlustuskomisjoni otsuse jõusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles