Rattakross viis pedaalijad metsa

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui meeste põhiklassi üldarvestuses olid Järvamaa rattakrossi seeriavõistlusel Alar Nõmmik (nr 857) ja Alar Lui (856) vastavalt kolmas ja neljas, siis järvakate arvestuses esimene ja teine.
Kui meeste põhiklassi üldarvestuses olid Järvamaa rattakrossi seeriavõistlusel Alar Nõmmik (nr 857) ja Alar Lui (856) vastavalt kolmas ja neljas, siis järvakate arvestuses esimene ja teine. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval peetud Järvamaa lahtised meistrivõistlused jalgrattakrossis viisid osalejad kolmekilomeetrisele ringile Kõltsi karjääri ümbrusesse. Osalejaid nappis.

Võistlustest võttis kahes stardis osa 18 ratturit. Ettevõtmise korraldas Türi rattaklubi. Klubi liige Tauri Must ütles, et Järvamaa meistrivõistlustele oleksid nad rohkem osalejaid oodanud. «Kuid kedagi ei saa kahjuks sundida,» nentis ta.

Kui meeste ja naiste põhi­klassis järvakad esimesteks ei tulnud, siis kuni 17aastastest neidudest oli võidukas Anni Jalakas, sama vanadest noormeestest Kren Kask ja naisveteranidest Jana Matvejeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles