Suur võidukihutamine lõppes põhja peal ja poodiumil

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
...siis Gert Kull tuli elu kolmandal suurel rallil poodiumile.
...siis Gert Kull tuli elu kolmandal suurel rallil poodiumile. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Reedest pühapäevani Tartus, Elvas ja Otepää ümbruses sõidetud Auto24 Rally Estonial kaasalöönud järvakate sõidud said täiesti erinevad lahendused: kes lõpetas poodiumil, kes kiiruskatsel põhja peal ja postkastile otsasõiduga.

Nii sai Gert Kull elu kolmandal suurel rallil Open-klassi kaheveoliste autode arvestuses kolmanda koha ning must BMW M3 koos tema ja kaardilugeja Toomas Keskkülaga jõudis uhkelt Tartus poodiumile. Pääsu polnud ka hilisemast šampanjaga ülevalamisest. Korduvast ülevalamisest.

Juba enne, laupäeva esimeses pooles tunnistas Gert Kull, et sõita on olnud raske, kuid omamoodi mõnus. «On olnud paar ärevamat momenti, kuid muidu võib rahule jääda. Katsed on olnud kiired, teed enam-vähem,» sõnas ta. «Auto on vastu pidanud, kuid eks enne sai see ka üksipulgi lahti võetud ja kõik üle kontrollitud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles