Robootikaringi puhutakse 7000 euro eest uus elu sisse

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu
Järvamaa huvikoolid said Eesti Noorsootöö Keskuse (ENTK) korraldatud projektikonkursi “Varaait vol 12” kaudu kokku tuhandeid eurosid toetust erinevate tegevuste elluviimiseks ja vahendite parandamiseks.
 
Järvamaal rahastati kokku kolme projekti. Neist Paide huvikeskuse juhitav “Efektiivse koostöö tulemusena lapsed ja noored tehniliselt taiplikuks” sai toetust 7000 eurot, mis oli terve konkursi peale suurim ühele projektile eraldatud summa. Koeru ja Türi muusikakool saavad aga anda uue hingamise oma klaveritele.
ENTK suunajuhi Gerttu Aaviku sõnul keskendus tänavune konkurss eelmistest aastatest enam koostööprojektidele, et mitme omavalitsuse ühise tegevuse abil pakkuda noortele senisest avaramaid ja mitmekülgsemaid võimalusi. “Ühest küljest julgustame huvikoole, noortekeskusi, koole ja teisi noortega vahetult tegelevaid asutusi ja organisatsioone aktiivsemalt ja mitmekülgsemalt koostööd tegema, sest nii loodavad võimalused, kontaktid ja tegevused on oluliselt avaramad kui üksi tegutsedes,” ütles Aavik. “Teisest küljest tähendab koostöö meie jaoks noorte kaasamist projekti koostamise kõikidesse etappidesse alates vajaduste kaardistamisest lõpetades ellu viimisega. Paide huvikooli projekt on koostöö üks parimaid näiteid.”
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles