Ühinenud vallad avavad oma uksed kõigile huvilistele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühinemisläbirääkimised käivad üle Eesti täie hooga ning üksteistelt õppida ning kogemusi jagada on kõige õigem aeg. Tule ja osale 4. augustil toimuvatel ühinenud valdade avatud uste päevade ringsõidul.

Istume kõik üheskoos bussi peale, et külastada omavalitsusi, kes on hiljuti läbirääkimistega jõudnud lõpule ja samuti ka neid, kellel on ühinemisest juba mõnda aega möödas. Õppida oleks nii õnnestumistest kui mitte nii headest kogemustest, et praegu ühinemisläbirääkimisi pidavad vallad enda jaoks olulisima kodukohta kaasa võtaksid.

Nii 4. augustil stardib buss Tallinnast ja läbib ühe päevaga erinevaid omavalitsusi. Külastatavatesse valdadesse saab kohale tulla ka omal käel. Näiteks sinna, mis on kodukohale lähemal või mis teema pakub rohkem huvi. Samuti on võimalus bussi peale hüpata vahepealsest peatumiskohast, et üheskoos edasi sõita. Kuhu ja millal omal käel tutvuma tulla saab, selle kohta info veel täieneb.

Palume huvilistel ennast kindlasti üritusele registreerida, et tagada kõigile bussis koht. Registreerimiseks pane ennast soovitavalt 22. juuliks kirja siin!

Täpsem bussi teekond ja teemad:

4. augusti teekond:

·Start kell 9.00 Tallinnast (väljasõidu koht veel selgub)

·Kose vallavalitsus 9.45-11.00 – tugiteenuste ja asutuste üleandmisest, ühinemise lähtekohtadest

·Viljandi vallavalitsus 12.30-14.00 – Ebavõrdne arendus ja ääremaade tekkimine on müüt. Ettevõtluse arendamise uued võimalused ühisvallas

·Türi vald, Kabala rahvamaja 15.00-16.00 – kultuurimajade, raamatukogude, tugiteenuste ühendamise kogumused

·Buss tagasi Tallinnas kella 18.00 ajal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles