Pereettevõte rendib külas matkaautosid ja haagissuvilaid

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Juulis alustas Koeru vallas Ervita külas tegevust matkaautosid ja haagissuvilaid rentiv osaühing, et täita maakonnas katmata rendiautode turgu.

Juuli algul matkaautode ja haagissuvilate rentimiseks loodud osaühingu Bromtek tegevjuht Liisa Perejainen ütles, et ettevõte pakub teenust matkaauto ja kolme haagissuvilaga. «Esimesed kliendid on juba olnud nii autole kui haagistele. Autoga käidi Saksamaal ja Lätis ning sel nädalavahetusel lähevad kliendid sellega Soome rallile. Haagissuvilaid on seni renditud Eesti sisesteks sõitudeks ja ühte on renditud metsa töölistele peatumiseks,» täpsustas ta.

Perejainen lisas, et vaid paarinädalase tegutsemise kohta on nende teenuse järele huvi suur, kuid see pole neile üllatus. «Enne ettevõtlusega alustamist tegime uuringu ja nii teadsime, et sellist renditeenust maakonnas ei pakuta ja tundub, et suvisel ajal on sellele soovijaid piisavalt,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles