Paides mängitakse öökorvpalli

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval kl 20 pannakse Laia tänava korvpalliväljakutel öökorvpalli raames pall mängu. Tegemist on tänavakorvpallisarja „Paide suvi” etapiga, mis on ühtlasi ka üks Sprite 3x3 sarja boonusetappidest.

 

KK7 tegevjuht Viljar Pennert on Järva Teatajale öelnud, et suure sarja korraldajad pakkusid sellise võimaluse kohalikele ise välja. „Öökorvpall on üsna unikaalne ettevõtmine, mujal seda väga ei mängita. Sel korral ühendasime kolmanda etapiga mitu asja: mängime lisavalgustust kasutades õhtusel ajal ja see on suure sarja boonus­etapp,” lisas ta. „Suure sarja etappidest võtab osa umbes 40 võistkonda 120 mängijaga. Loodan, et tuleb palju tugevaid võistkondi. Nii näevad kohalikud huvilised, kuidas profid tänavakorvpalli mängivad.”

Suures sarjas on oma arvestus (eliit, harrastajad, poisid U13 ja U15), kohaliku sarja teistel etappidel on klassid sätitud ennekõike korvpallitrenni laste järgi (mehed ja kolme vanuseklassi poisid). (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles