Vabatahtlikud koguvad suurperede lastele koolitarbeid

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitarbed.
Koolitarbed. Foto: Lauri Kulpsoo/ Postimees

Eesti lasterikaste perede liit korraldab seitsmendat aastat heategevusprojekti «Lapsed kooli!», mille eesmärk on  koguda lasterikaste perede toetamiseks koolitarbeid 36 Selveris üle Eesti.

Teiste seas hakatakse koolitarbeid koguma ka Paide Selveris. Et aktsioon saaks laitmatult läbi viidud, ootab Eesti lasterikaste perede liit appi särasilmseid ja julgeid vabatahtlikke erinevatesse kauplustesse annetusi koguma. «Oleme siiralt rõõmsad iga vabatahtliku üle, kes leiab aega abikäsi ulataja ja lastele head teha,» märkis Eesti lasterikaste perede liidu presaident Aage Õunap.

Tänavune «Lapsed kooli!» projekt toimub 10.-13. augustini erinevates Selverites üle Eesti. Vabatahtlikud on kõikides maakondades jagamas teavet ja kogumas annetusi kolmapäevast laupäevani kell 15 -18.

Algatust on inimestel võimalik toetada mitmeti. Üks võimalus on poetada annetuskastidesse mõni ostetud koolitarve. Teine võimalus on tulla appi vabatahtlikuna annetusi koguma. «Siiras rõõm on nii peredel kui organiseerijatel mõlema heateo eest,» märkis Õunap.

Annetusi on võimalik teha Selverites üle Eesti, Tallinnast Võruni ja Narvast Saaremaani. Igas piirkonnas kogutud asjad lähevad jagamiseks just selles maakonnas elavate perede vahel ning annetatud esemed jagavad lasterikaste perede liidu liikmed laiali hiljemalt septembrikuu esimestel nädalatel.

Eelmisel aastal kogus 388 vabatahtlikku 53 814 ühikut erinevaid koolitarbeid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles