Loomahullus tõi pealinna tüdruku maale kitsi kasvatama

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aastajagu tagasi otsustas Tallinnas sündinud ja kasvanud Anne-Mai Sutt, et nüüd talle linnaelust aitab, ostab maale maja ja hakkab kitsi kasvatama. Mõeldud-tehtud. Perel ei jäänud muud üle, kui otsusega nõustuda.

Nii võttis endine tallinlane Anne-Mai Sutt kokku oma eelmise aasta augustis Järvamaale Türi valda elama asumise. «Nüüd ma siin olen, talumaja vajab remonti, 84pealine kitsekari korralikku lauta, kuid vaatamata sellele olen ma hommikuti kella poole viie ajal kitsi lüpsma minnes õnnelik ja see on kõige tähtsam,» lisas ta niidetud muruga koduaeda seatud varjualuses kitsepiima ja enda tehtud kitsepiimatooteid pakkudes. «Eelmise aasta 27. augustil ostsime talu, 4. septembril tõin esimesed kitsed ning selle aasta juunist hakkasin käima turul kitsepiima ja sellest valmistatud tooteid müümas,» kõneles ta.

Appi oli nõus tulema ka ema, keda oli eriti tarvis nüüd kolmeaastasel perepojal David-Marcusel silma peal hoidma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles