Meisterjaan, Ans. Andur, Würffel – Paide kultuurielu hakkab kihama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Arvamusfestivali avapäeva õhtul, 12. augustil on Paides rohkem kui kümme erinevat kultuuri- ja muusikaüritust. Žanriline valik on kirev, ulatudes kirikukontserdist diskoni ning salongorkesterist muusikaviktoriinini.  

Paide sõnarokifestival on juba ammu midagi enamat kui arvukad arutelupaneelid. Sõnade kõrval on igal aastal järjest kaalukama koha saanud meelelahutus, toit, kultuur, vaba aeg. Järjekorras neljas arvamusfestival on aga eriline, sest mitte kunagi varem pole Paide kesklinnas paralleelselt toimunud nii palju eriilmelisi kultuuriüritusi nagu tänavusel avapäeval.

Arvamusfestivali kultuuriprogrammi eestvedaja Ott Karulin soovib, et festivali õhtune peokava oleks tulevikus arutelulavadega sarnaselt isetekkeline ja mitmekesine. Tänavu on nad sellele Karulini ütlust mööda väga lähedal. «Kui esimesel kolmel aastal olid Paide peokorraldajad arvamusfestivali suhtes pigem äraootaval seisukohal, siis sel korral on õnnestunud kultuuriprogramm koostada suures osas samal põhimõttel, nagu me algusest peale aruteluprogrammi oleme teinud: ettepanekud tulevad partneritelt ja meie toetame nõu ning teabe levitamisega,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles