Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Sotsiaaldemokraatliku Erakonna häältemagnet Väino Valdur peksis jahijärgsel peol oma venda ja jahikaaslast, kuid parteis ega vallavalitsuses ta oma kohta ei kaotanud.
 
* Albu vallas Kaalepi ja Seidla vahel on jupike kergliiklusteed toiminud juba aastaid edukalt. Sügiseks ehitatakse sileda asfaltkattega tee Ahulani, mis võimaldab ükskõik kummast otsast ette võtta 3,7kilomeetrise ohutu teekonna.
 
* Paides läheb lähiajal parkimisega keeruliseks. Eile hommikul oli Paide kultuurikeskuse ja Säästumarketi vaheline parkla autodele täiesti suletud, sest kogu ala olid enda alla võtnud peatselt Paides tuuri alustava lõbustuspargi atraktsioone vedavad masinad ja verekeskuse doonoritelgid.
 
* Kui valik, millises kõrgkoolis oma haridusteed jätkata, noortele raskusi ei valmista, siis sobivat eriala leida on juba raskem. Paides kooli medaliga lõpetanute hinnangul osutuvad määravaks nii kõrgkooli hea maine kui ka tõsine huvi eriala vastu
 
* Albu rahvamajas peetud rahvusvahelistel tõstevõistlustel XIV Albu Cup osales kümme tõsteklubi kolmest Balti riigist ja Soomest. Võistluspõrandal käis 45 mees- ja 10 naistõstjat, paljud neist rekordihoos. 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles