Väinjärve ääres tuleb vägev pidu

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
V
V Foto: Andrus Kopliste/J

Juba homme toimub Väinjärve ääres suur veepidu. Eriliseks ja suurejooneliseks teeb seekordse ettevõtmise seik, et pidu on selles loodukaunis paigas peetud juba 50 aastat.

Koeru valla esindajad andsid teada, et erinevaid ettevõtmisi täis päev saab alguse juba varahommikul, kui kalamehed lähevad järvele oma õnne proovima.

Terve päeva vältel korraldatakse erinevaid spordivõistlusi. Mängida saab rannavollet, rannajalgpalli, joosta ja matkata ümber järve, ujuda üle järve, sopsu visata ning rallida kanuudega. Võimetekohaseid võistlusi on ka lastele.

Meelelahutust pakuvad nimekad esinejad. Vaadata saab mustkunstietendust Illusioon, kuulata kergemuusikakollektiivi La Phoenix ning rahvalikumat popmuusikat Svjata Vatra esituses. Õhtune peaesineja on ansambel Terminaator. Kel peotuju sees saab veel varaste hommikutundideni tantsu vihtuda DJ Andi Raig mängitava muusika järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles