Uus direktor tahab muuta muusikakooli eriliseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Lugu tunneb vahel, et seitsmest päevast nädalas jääb väheks, sest lisaks muusiku karjäärile on tal vaja täita nii õpilase, õpetaja kui ka direktori kohustused.
Lauri Lugu tunneb vahel, et seitsmest päevast nädalas jääb väheks, sest lisaks muusiku karjäärile on tal vaja täita nii õpilase, õpetaja kui ka direktori kohustused. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Uuel õppeaastal hakkab Paide muusikakooli juhtima noor muusik Lauri Lugu, kelle sulest on ilmunud üle saja laulu. Uus direktor on sellele koolile tegelikult aga vana tuttav – 28aastase mehe jalg on üle sama ukseläve astunud koguni viimased 16 aastat.

Lugu tee ristus Paide muusikakooliga esimest korda siis, kui ta hakkas seal 12aastase poisina kitarrimängu õppima. Esimesed seitse aastat möödusid muusikakoolis teadmisi omandades, järgmised üheksa juba enda teadmisi edasi jagades. Lisaks Paidele hakkas ta 2014. aastal andma kitarritunde ka Türi muusikakoolis.

Nüüd ronib Lugu karjääriredelil taas sammukese kõrgemale, asudes Paide muusikakooli juhi ametisse. «Ma suutsin end kolleegina tõestada ja arvan, et suudan sama ka juhina. Ehk tuleb nüüd kollektiivile üllatusena, et mul on ka teine pool – julgen teha otsuseid, mis pole esmapilgul ehk kõige populaarsemad, aga on kooli arenguks vajalikud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles