Kettagolfarid said Paidesse mängupaiga

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Eile õhtul avati Paides Ülejõel kümne korviga kettagolfipark. Võib juhtuda, et juba järgmisest nädalast saab iga huviline E-Piima spordihallist ketta laenutada ja mängima minna.

Korvide ja muu vajaliku hankimine ja paigaldus maksis spordi- ja tervisekeskuse juhatuse liikme Mario Poluski (pildil) ütlust mööda 4000 eurot. Palju tööd tehti ära vabatahtlikkuse korras ning oma õla panid alla mitmed ettevõtted. Ühe 350eurose korvi ostu toetas linna avalike suhete juhi Maarit Nõmme ütlust mööda ka linn. Kaks korvi ostis välja maavalitsus. «Kriilevälja küla elanikud ja nende sõbrad on Ülejõe ala juba pikemat aega enda jõududega korras hoidnud. Ka linn ja maavalitsus on mõttega park rajada juba aasta aega päri olnud,» meenutas Polusk pargi algusaega.

Mario Polusk pidas kettagolfi igati vahvaks mänguks, millega saab tegeleda aasta läbi. «Hakkame Paide pargis läbi viima nädalamänge, kus soovijad saavad sümboolse summa eest kätt proovida,» sõnas ta. «Võtame kettaid müüki ja väljalaenutamiseks ka spordihalli. Seda loodetavasti juba järgmisest nädalast.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles