Talupäevad kestavad veel tänagi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRIA teatel viibib kohapealsete kontrollidega seotud taotluste väljamaksete tegemine kuni olukorra normaliseerumiseni. Menetlustähtajad on lähtuvalt tänasest eriolukorrast paindlikud.
PRIA teatel viibib kohapealsete kontrollidega seotud taotluste väljamaksete tegemine kuni olukorra normaliseerumiseni. Menetlustähtajad on lähtuvalt tänasest eriolukorrast paindlikud. Foto: Dmitri Kotjuh

Kes eile ilusat ilma või mõnd teist suveüritust nautisid, ei pea kurvatsama, et Järvamaa külje all Jänedal talupäevadel jäi käimata. Sinna jõuab minna veel tänagi.

Jäneda talupäevade korraldaja Enno Must andis teada, et talupäevadele saab täna altes kella 10st.

Päev läbi toimub tehnika ja tõuloomade näitus ning talutoodangu ja käsitöö laat. Samal ajal saab välilaval jälgida ka taidlejate etteasteid.

kella ühe ajal Pulliteatrisse oodatud kõik lapsed. Etendub näitemäng „Muinasjutt kuldsest kalakesest”

Pärast kella ühte hakkavad Eesti tõuloomakasvatajate ühistu ja Eesti lihaveisekasvatajate selts tutvustama Eestis kasvatatavaid veisetõuge. Tutvustusvoor kestab kella kolmeni.

Keda veised ei huvita, saavad samal ajal tutvuda ka Eesti tõulammaste aretusühistu korraldatava Eesti lambatõugude tutvustusvooruga.

Kell neli etendub Pullitalliteatris „Lõikuspidu”.

Jäneda talupäevad lõppevad õhtul kell viis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles