Kirna mõisas annab heategevuskontserdi maailmarändur Puerto Ricost

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kirna mõisa teisel heategevuskontserdil on oodata võimsat muusikarännakut jutuvestja ja maailmaklassi muusiku Fantuzzi ja Eesti muusiku Tom Valsbergiga.

Üheks Kirna mõisa omanikuks olev Tuuli Org ütles, et 8. augustil toimuval heategevuskontserdil on tulemas päris võimas muusikarännak, sest seekordne esineja on Puerto Ricost pärit maailmarändur, laulja ja pillimees Fantuzzi, kes astub üles koos eestlasest muusiku Tom Valsbergiga. «Kontserdil on oodata tõeliselt heast energiast kantud hoogsaid latiinorütme segatuna spirituaalse maailmamuusikaga, millele seekord lisab väge Tom Valsberg oma saatebändiga,» lisas ta.

Fantuzzi on Eestis korduvalt esinenud, kuid Järvamaale pole ta varem jõudnud. Tegu on Puerto Ricost pärit jutuvestja ja maailmaklassi muusikuga, kes Tuuli Orgi ütlust mööda toob oma laia naeratuse ja sooja olemisega alati päikese välja ja avab iga kaasaelaja südame.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles