Paide kultuurikeskuse kohviku avamine nihkub septembrisse

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide kultuurikeskuse remondiga läheb maa alt esilekerkinud üllatuste tõttu veidi kauem aega ning seetõttu lükkub edasi ka Paide linna 725. aastapäeva rahvapeo ajaks kavandatud kultuurikeskuse kohviku avamine.

Paide linnavalitsuse planeeringu- ja ehitusnõunik Reino Lõhmus tunnistas, et esialgu 12. augustiks kavandatud ehitustööde lõpp nihkub paratamatult paari nädala võrra edasi. «See kuupäev tekitas väikeseid kõhklusi juba varem. Aga eks see oligi antud arvestusega, et vajadusel on väike puhveraeg enne pidu olemas,» selgitas ta. «Praegu arvestame, et ehitaja saab põhilised tööd tehtud 26. augustiks.»

 Lõhmuse ütlust mööda andis ka kohvikupidaja neile teada, et esialgu paika pandud kuupäevaks ta päris kõike valmis ei jõua. «Seda just mööbli ja sisustuse poole pealt,» täpsustas ta. «See asjaolu võimaldas meil anda ehitajale veidi pikendust, et tööd saaks ikka korralikult ja läbimõeldult tehtud, mitte kiirustades.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles