Alanud on toetuskampaania järgmise aasta Arvamusfestivaliks

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Järvamaa kogukonnafond alustas augustis annetuste kogumist järgmise aasta Arvamusfestivaliks, viie eurost toetust saab anda toetustelefonile helistades.

SA Järvamaa Kogukonnafond juhatuse esimees Valev Väljaots tahab oma sõnumiga koputada kõigi  järvakate südamele. «Annetusega saame näidata, et oleme aktiivsed kaasaaitama sellise sündmuse toimumisele Paides ja Järvamaal,» lausus ta. «On küll palju vabatahtlikke, kes festivaliga seotud, aga alati on ka korralduslikud kulud ning kui me ise reaalselt sellesse ei panusta, siis miks peaksid selle nimel teised vaeva nägema, et selline sündmus Paides toimuks,» küsis Väljaots.

Augustikuust alates on kõigil võimalus anda oma toetus, läbi annetustelefoni, järgmise aasta Arvamusfestivali toimumiseks. Toetustelefon number on 9007005 ja sinna helistades toetad 5 euroga 2017. aasta Arvamusfestivali toimumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles