«TV 10 olümpiastarti» sarjast ilmub raamat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järgmisel aastal ilmub Tammerraamatu kirjastuse, rahvusringhäälingu ja Eesti kergejõustikuliidu koostöös ülevaatlik raamat 45aastase ajalooga laste ja noorte võistlussarjast «TV 10 olümpiastarti». Raamatu autorid on kogenud spordiajakirjanikud Andrus Nilk ja Kristi Kirsberg.

«Teose keskpunktis on «TV 10 olümpiastarti» sarjast välja kasvanud olümpialaste ja eri põlvkonna kergejõustiklaste kujunemislood, millele lisavad vürtsi teistel spordialadel silma paistnud sportlaste, õpetajate, treenerite ja sarja eestvedajate meenutuskillud ning rohked fotod,» selgitas Nilk.

«Olen ju alati teadnud, kui palju suurepäraseid sportlasi on «TV 10 olümpiastarti» kasvatanud, kuid ikkagi mind hämmastas, et sisuliselt iga ala on armastatud telesarjast kasu lõiganud – jalg-, võrk- ja käsipallurid, rääkimata individuaalalade tegijatest. Mul on hea meel, et saan kõiki neid eripalgelisi lugusid kuulata ning hiljem ka lugejatega jagada,» ütles Kirsberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles