Lasteaed sai ligi 50 000 eurose uuenduskuuri

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lokuta lasteaia uued ruumid
Lokuta lasteaia uued ruumid Foto: Erakogu

Türi lasteaia Lokuta majas ligi 50 000 eurot maksma läinud remont on valmis.

Türi Kesklinna Lasteaia direktori kt Kaia Iva usub, et Lokuta maja sellesuvised muutused üllatavad nii lapsi kui ka lapsevanemaid. Ta kirjeldas, et saalist, koridoridest, kabinettidest ja laste riietusruumidest on maha võetud 70ndatel aastatel seintele paigaldatud ruberoid ja puitliistudest katted, koridoridest eemaldati ülearused uksed, uuendati põrandaid ja treppe. Iva rõõmustas ka, et senise tillukese saali asemel on lastel kasutada kaks korda suurem ruum mõõtmetes üle 80 m². "See tekkis senise saali ja fuajee ühendamisel ja kandeseina asendamisel uute sillustaladega," täpsustas ta. Õpetajad said õppevara jaoks avara metoodikakabineti ning logopeed ja tervishoiutöötaja oma tööruumi. "Heledad ja avarad kabinetid sisustasime heas korras kasutatud mööbliga, uut mööblit tellisime lastele. Septembris tuleb ehitajal vahetada veel välisuks, siis on ehitustööd hoones selleks aastaks lõppenud," lisas Iva. 

Remondiraha tuli riigieelarvest, omaosaluse andis Iva ütlust mööda Särevere õppekoha sulgemisest tekkinud kokkuhoid. "Sellel aastal remonditakse Lokutal maja juures veel asfaltkatteid ja laiendatakse parklat," lubas Iva. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles