Järvalased pälvisid ministrilt tänukirja

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uno Aan ja Virve Kluust pälvisid ministrilt tänukirja
Uno Aan ja Virve Kluust pälvisid ministrilt tänukirja Foto: sotsiaalministeerium

Kaks Koeru valla eakat - Uno Aan (80) ja Virve Kluust (72) on täna pealinnas, et võtta vastu sotsiaalkaitseministrilt Margus Tsahknalt tänukiri ja kingitus - tegevuse eest põlvkondade ühendamisel oma kogukonnas.

Täna seavad nad koos teiste eakaaslastega sammud Salutaguse Kurnu künkale kahe valla eakate päevale. Ilmselgelt tuleb neil olla valmis jagama muljeid eilselt ministri vastuvõtult, kuhu üle Eesti oli kutsustud 33 inimest, kellest enamik on silma paistnud oma kogukonnas hariduse-, rahvakultuuri- ja spordielu edendajatena.

Keda vastuvõtule kutsuda, selgub maavalitsuste saadetud ettepanekute põhjal. Virve Kluusti puhul tõid esitajad välja asjaolu, et ta on olnud Salutaguse Nelja Küla seltsi mootor ja hing juba üle 30 aasta. Koos on loodud kaunis kooskäimise koht Kurnu küngas ning ehitatud seltsimaja. Ta on agar koduloouurija, projektikirjutaja ja ka -elluviija ning abiks järgmistele põlvkondadele elu edasi viimisel. Kluustil täitub peagi 73. eluaasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles