Purjuspäi ja loata sõitnud mees läheb vangi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide politseimaja hoovis seisab viis arestitud sõidukit, kõikide nende juhid on olnud roolis kas alkoholijoobes või puudus neil sõiduki juhtimiseks kehtiv juhiluba.
Paide politseimaja hoovis seisab viis arestitud sõidukit, kõikide nende juhid on olnud roolis kas alkoholijoobes või puudus neil sõiduki juhtimiseks kehtiv juhiluba. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kohus karistas politseile joobes ja juhiloata sõitmisega mõne nädala jooksul kaks korda vahele jäänud Margust aasta ja 26 päeva pikkuse vangistusega.

7. augustil kella 17 paiku kontrollisid politseinikud Järvamaal Albu vallas Kaalepi–Lehtmetsa teel sõiduauto Opel roolis olnud 46aastase Marguse kainust. Mehel puudub juhtimisõigus ja ta on oma ohtliku tegevusega varemgi politseinike huvivälja sattunud. Ka see kokkupuude polnud erand: Margus puhus indikaatorvahendisse joobe, mis andis alust teda kriminaalkorras kinni pidada. Mees ja tema sõiduk toimetati Paide politseijaoskonda.

Paide politseijaoskonna juhi Margus Toomsalu selgitusel on rikkumiselt tabatud Margus kohalikule politseile juba nii-öelda püsiklient. «Viimastel aastatel oleme teda korduvalt kinni pidanud. Teda on kohus korduvalt karistanud, kuid ennast ja teisi ohustuvale käitumisele see seni mõju avaldanud ei ole,» lausus Toomsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles