Türi tantsustuudio alustab hooaega lisandunud treeneri ja gruppidega

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Teist hooaega alustavas Türi tantsustuudios on lisandunud treener ja varasema kolme rühma asemel oodatakse tänavu tantsuhuvilisi viide gruppi.

Türi tantsustuudio juhendaja Helit Seljamaa tunnistas, et rohkemaid gruppe looma panid teda ikka rohked tantsuhuvilised. „Eelmisel aastal oli tantsustuudio vastu huvi ikka päris meeletu. Et tänavu rohkemad tantsida saaks lahterdasingi eelmisel aastal alustatud noorte, keskmiste ja täiskasvanute grupid tänavu rohkem lahti,” lausus ta.

Nii on noored tantsuhuvilised sellest sügisest oodatud 1.-4. klassi ja 5.-8 klassi õpilastele mõeldud grupp ning keskmise grupina jätkavad 9.-12. klassi õpilased. „Nii on kõigile parem ka tantse õpetada, sest vanusega lisandub oskusi ja ühes sellega on ka treeningutele lähenemine teine,” sõnas aastaid sõutantsuga tegelenud Seljamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles