Teatrisõbrad saabusid etendust vaatama aasta varem

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala suvelavastus "Kõrboja perenaine" A.H. Tammsaare muuseumis Vargamäel
Ugala suvelavastus "Kõrboja perenaine" A.H. Tammsaare muuseumis Vargamäel Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Viljandis elaval Gunnaril õnnestus juulikuu algul hankida piletid Ugala teatri suvelavastusele "Kõrboja perenaine", mida mängitakse Vargamäel, kuid õnnetul kombel ei märganud mees, et etendus jõuab publikuni alles aasta pärast.

Pärast sajakilomeetrist teekonda Vargamäele võtsid piletiostjat vastu teisedki autodes istunud teatrikülastajad, kuni üks kohalolijates teatas, et etendus on alles aasta pärast: "hakkasime ka juba sinnapoole minema, kui üks naine tuli meile vastu, ise naeris nii, et hoidis kõhtu kinni ja ütles, et meid on petetud – etendus on alles 2017. aastal," rääkis Gunnar Õhtulehele.

Vargamäel asuva A. H. Tammsaare muuseumi töötajad ütlesid, et sarnane lugu juhtus ka järgmisel päeval, 11. augustil, kui üks seltskond tuli samuti vaatama "Kõrboja perenaist" ja alles kohapeal selgus, et nende piletitega saab näha hoopis järgmise aasta augusti etendust.

SA Ugala Teater turundus- ja avalike suhete juht Mari Nurk ütles, et kuna Ugala suvelavastuse "Kõrboja perenaine" vastu on olnud väga suur publikuhuvi ja et kuna teatril olid juba järgmise suve etenduste kuupäevad teada, siis pandigi teatrikülastajate meeleheaks ja rõõmustamiseks järgmise aasta piletid varakult müüki: "meile on väga oluline teatrikülastajate seas segadust vähendada ja võtsime ka piletiostjatega telefonitsi ühendust, et juhtida veel kord tähelepanu sellele, et nende ostetud piletid on järgmise aasta etendustele," kinnitas ta. (ERR)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles