Järvamaa orienteeruja aitas Eesti koondise esikümnesse

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edukas Eesti orienteerumissprindi teatevõistkond MM-il: Evely Kaasiku (vasakult), Sander Vaher, Kenny Kivikas ja Annika Rihma.
Edukas Eesti orienteerumissprindi teatevõistkond MM-il: Evely Kaasiku (vasakult), Sander Vaher, Kenny Kivikas ja Annika Rihma. Foto: Tarmo Klaar

Rootsis Stömstadis alanud orienteerumise maailmameistrivõistluste sprindijooksudes startinud Evely Kaasiku sai individuaalselt eeljooksus kirja esikümne väärilise aja ja tõi teatevõistkonna üle lõpujoone üheksandana.

Sprindivõistlused algasid eeljooksudega, kus iga riik võis välja panna kolm võistlejat ja ligi sada naissportlast olid loositus kolme eeljooksu. Igast eeljooksust pääses finaali 15 kiiremat. Eesti koondise esindajatena startisid ka Sigrid Ruul ja Evely Kaasiku.

3,2 kilomeetrine sprindirada õnnestus kiirelt ja kindlalt läbida Evely Kaasikul ja saavutatud kümnes aeg viis ta kindlalt finaali. Sigrid Ruuli jooks nii nobe ei olnud ja tulemuseks jäi eeljooksu 20. koht. Finaali pääsuks tulnuks 26 sekundit kiirem olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles